UMH TRAVEL & SERVICES SDN BHD

UMH TRAVEL & SERVICES SDN BHD

TENTANG KAMI

UMH TRAVEL & SERVICES telah diperbadankan pada 23 Mac 2006, dan disenaraikan sebagai salah satu penyedia perkhidmatan perjalanan utama Malaysia.

UMH TRAVEL & SERVICES adalah pakar dalam menyediakan Haji, Umrah dan juga Pakej Perjalanan Inbound terutamanya dari Negara Timur Tengah seperti dari Arab Saudi, Mesir, Yemen, Kuwait, Emirates dan lain-lain. . Bagi perjalanan masuk, UMH TRAVEL & SERVICES menyediakan pakej menarik untuk semua destinasi utama di Semenanjung Malaysia, Sabah dan Sarawak. Dari kepulauan ke dataran tinggi, dari eko-pelancongan ke agro-pelancongan dan dari pendidikan ke golf dan lawatan kesihatan.

Dari pakej yang menarik minat pencinta alam semula jadi kepada pencari peremajaan. Rasa penciptaan alam semula jadi di hutan hujan tertua dunia di Taman Negara Malaysia atau meremajakan badan dan jiwa dengan melarikan diri ke salah satu pantai indah Malaysia atau resort pulau yang indah. Apabila kita membawa dunia ke Malaysia, kita juga ingin memperkenalkan rakyat Malaysia kepada dunia.

Kami percaya, melalui kerjasama antarabangsa anda boleh membantu kami mencapai misi ini

 

About the author

ADMIN administrator

Leave a Reply